Samye College -uutisia Lama Yeshe Losal Rinpochelta

 

In English

 

8.10.2011 

Hyvät Samye Lingin Ystävät,

meillä on ilo kertoa, että Samye Collegen rakennushanke etenee lupaavasti. Vaikka taloudelliset ajat ovat huonot, olemme saaneet rakennuksesta nyt sateen ja tuulen pitävän. Siitä kiitämme monia anteliaita lahjoittajia, jotka tukevat tavoitteitamme.
Arvostamme apuanne suuresti.

Samye College on koulutuskeskus, joka tuo länsimaihin syvällisen henkisen perinteen, mahamudra-perinteen. Se on jatkunut katkeamatta satojen vuosien ajan ja ollut suureksi hyödyksi Intian ja Tiibetin kansoille vaikeina aikoina. Nyt 21. vuosisadalla se auttaa länsimaalaisia.

 

Monilla on paljon aineellista rikkautta ja valinnanmahdollisuuksia, mutta heiltä puuttuu sisäinen rauha. Buddhalaisuus voi toimia lääkkeenä noille ihmisille ja antaa heille menetelmiä, joilla lisätä lempeyttä, myötätuntoa ja anteeksiantoa niin itseä kuin muita kohtaan.

   
Tavoitteemme on saada Samye College valmiiksi vuoteen 2013 mennessä ja kutsua Hänen pyhyytensä 17. Gyalwang Karmapa, Ogyen Trinley Dorje vihkimään tämä henkisesti syvällinen projekti henkilökohtaisesti, tai jos hän ei pääse tulemaan, 12. Chamgon Kenting Tai Situpa.

Toivon että mahdollisimmat monet innostuisivat osallistumaan Samye-projektiin. Se on iloksi paitsi itsellenne, myös monelle tulevalle sukupolvelle. Auttamistapoja on monia alkaen oman valinnan mukaisesta lahjoituksesta aina Samye Collegen perustajajäseneksi ryhtymiseen asti. Kaikista lahjoituksista on hyötyä ja olemme niistä hyvin kiitollisia. Lisätietoa lahjoittamisesta englanniksi
täällä.

Kuvia rakentamisen vaiheista ja suomenkielinen kuvakertomus.

 

Olen lähdössä neljän kuukauden mittaiseen retriittiin ja toivotan teille siunauksellista joulua ja uutta vuotta.

 

Parhain terveisin,

 

 

Lama Yeshe Losal Rinpoche
Kagyu Samye Lingin luostarin apotti

 

Refuge Ceremony with Lama Yeshe Losal Rinpoche Oct. 23, 2011

Refuge ceremony with Choje Akong Tulku Rinpoche Feb 23, 2012

 

 

Seinäkalenteri vuodelle 2012

 

 

Samye Lingin oma seinäkalenteri vuodelle 2012 on nyt tilattavissa verkkokaupasta.

 

Kalenterissa on kuvia Samye Lingistä, myös upouudesta Düsum Khyenpa –pyhäkköhuoneesta ja siihen on merkitty kuukalenterin mukaiset buddhalaiset juhlapäivät, jolloin dharmanharjoitus on erityisen tehokasta. Taskukalenterimme ilmestyy myös muutaman viikon kuluessa. Valikoimissa on myös ROKPA-kalenteri 2012.

 

 

 

Karmapan 900-vuotisjuhlat

 
Kagyu-keskukset ympäri maailman ovat juhlineet Karmapan 900 vuotta vanhaa perinnettä muistaen ensimmäistä Karmapaa Düsum Khyenpaa, joka syntyi vuonna 1110. Kagyu Samye Lingissä vihittiin käyttöön Düsum Khyenpan pyhäkköhuone. Kuvia ja lisätietoa
Karmapa 900 -verkkosivustossa.

 

Visuaalinen kiertokäynti

Kagyu Samye Ling Photostream

Kotisivu